Чортків online

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території для розміщення сміттєсортувального комплексу в районі вулиці Петра Чубинського в м. Чорткові»

Повідомлення про оприлюднення заяви

про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту

«Детальний план території для розміщення сміттєсортувального комплексу в районі вулиці Петра Чубинського в м. Чорткові»

 

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

«Детальний план території для розміщення сміттєсортувального комплексу в районі вулиці Петра Чубинського в м. Чорткові» є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та землевпорядною документацією, що визначає планувальну організацію та розвиток території, на якій передбачається розміщення сміттєсортувального комплексу.

 

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Чортківська міська рада.

 

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення починається з 09.10.2024 і триває до 18.10.2024 включно (10 календарних днів).

 

б) способи участі громадськості:

– надання письмових зауважень і пропозицій у друкованому та електронному вигляді до закінчення терміну громадських обговорень на поштову адресу: 48500, Тернопільська область, м. Чортків, вул. Тараса Шевченка, буд. 21; на електронну адресу: info@chortkivmr.gov.ua.

– надання пропозицій та зауважень до Заяви про визначення обсягу СЕО, шляхом внесення таких зауважень до онлайн-платформи «ЕкоСистема» за посиланням https://eco.gov.ua/, в розділі «Адміністративні послуги» на сторінці «Зауваження і пропозиції громадськості щодо здійснення стратегічної екологічної оцінки». Реєстраційний номер справи в Єдиному реєстрі СЕО: № 09-10-10116-24 від 09.10.2024.

 

в) необхідність проведення громадських слухань щодо Заяви про визначення обсягу СЕО:

Відсутня.

 

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП:

Чортківська міська рада за адресою: 48500, Тернопільська область,         м. Чортків, вул. Тараса Шевченка, буд. 21. Також із заявою про визначення обсягу СЕО можливо ознайомитися на офіційному сайті Чортківської міської ради:  https://www.chortkivmr.gov.ua/2024/10/09/zayava-pro-vyznachennya-obsyagu-strategichnoyi-ekologichnoyi-otsinky-proyektu-detalnyj-plan-terytoriyi-dlya-rozmishhennya-smittyesortuvalnogo-kompleksu-v-rajoni-vulytsi-petra-chubynskogo-v-m-chortkov/.

 

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Чортківська міська рада.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 48500, Тернопільська область, м. Чортків, вул. Тараса Шевченка, буд. 21.

Електронна адреса: info@chortkivmr.gov.ua.

Зауваження і пропозиції приймаються в термін з 09.10.2024 по 18.09.2024.

 

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Чортківська міська рада.

 

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування:

Проведення транскордонних консультацій не потребує.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту