Чортків online

У МОЛОДІЖНОМУ ПРОСТОРІ – 3 ПОДІЇ ЗА ТИЖДЕНЬ! ОБИРАЙТЕ, ЩО ЦІКАВИТЬ САМЕ ВАС

Запрошуємо молодь Чортківської громади в Культурно-інтеграційний центр по вул. Ст. Бандери, 37, на відразу три події, які відбудуться цього тижня!
Отож:
✅8️⃣ жовтня, вівторок 1️⃣7️⃣:3️⃣0️⃣. Літературна «Голосами улюблених героїв»! Зануртеся у світ книг, де кожен з нас зможе відчути себе частиною захоплюючої історії! У програмі: знайомство з літературними героями, обговорення значення книг у нашому житті, обмін досвідом та враженнями, цікаві завдання, що перевірять вашу кмітливість та чимало іншого.
✅9️⃣ жовтня, середа, 1️⃣3️⃣ год. Тренінг на тему «Як молодим людям розвивати лідерські якості?». Сертифікована мовна тренерка Кембриджського університету, спікер, підприємиця, радниця міського голови Чорткова на громадських засадах, авторка навчальних матеріалів Яна Козаченко поділиться власним досвідом, як правильно розвивати лідерські якості, покращувати своїми діями громаду та не боятись відповідальності.
✅🔟 жовтня, четвер, 1️⃣7️⃣ год. Тренінг на тему «Вплив мистецтва на психіку людини». Обговоримо, які емоції викликають різні види мистецтва, а також розглянемо засоби, які допомагають глибше відчувати ці переживання. Разом будемо рефлексувати над цими аспектами, поглиблюючи наше розуміння емоційної сили мистецтва.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту