Чортків online

ОСВІТЯН ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОИ

Осінь направду щедра пора, і не лише своїми дарами, але й професійними святами. Саме золотої пори відзначаємо День фізичної культури, День дошкілля, День позашкілля та День працівників освіти.
З цієї нагоди у неділю, 6 жовтня, міський голова Чорткова Володимир Шматько привітав та нагородив подяками працівників закладів освіти та спортивної галузі Чортківської громади.
🗣 «Дякую, що ви залишаєтесь в Україні, дякую, що ви залишаєтесь у нашій громаді, дякую, що ви залишаєтесь вірними своїй справі – навчати дітей впевнено йти по житті. Попри всі складнощі сьогодення, попри навчання в захисних укриттях, попри складну фінансову ситуацію, адже ваша праця повинна оцінюватись значно дорожче, ви продовжуєте формувати з малечі справжніх особистостей – українок та українців», – звернувся до освітян голова громади.
Володимир Шматько оголосив подяки майже семи десяткам освітян Чортківської громади за багаторічну сумлінну працю, добросовісне виконання службових обов’язків, активну життєву й громадську позицію.
Також депутат Тернопільської обласної ради Любомир Білик від імені голови начальника Тернопільської обласної військової адміністрації В’ячеслава Негоди вручив подяку за багаторічну сумлінну працю начальниці управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Людмилі Поліщук.
На завершення з нагоди свята освітянам Чортківської громади продемонстрували виставу «Василина» актори Тернопільського обласного академічного театру актора і ляльки.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту