Чортків online

ДЕЛЕГАЦІЮ ІЗ ЧОРТКОВА ТЕПЛО ПРИЙНЯЛИ У ФРАНЦУЗЬКИХ КАННАХ

 
Делегацію із Чорткова на чолі із міським головою Володимиром Шматьком гостинно зустріли та прийняли у французькому місті Канни, із яким у нас налагоджене якісне та плідне партнерство. У ході зустрічі Володимир Шматько та міський голова Канн Давід Ліснар підвели проміжкові підсумки співпраці та домовились про подальші кроки.
Зокрема:
✅👦 Володимир Шматько особисто подякував за відпочинок дітей наших Героїв на півдні Франції. Передав відеовітання з Чорткова від хлопців та дівчат, які були на цьогорічному відпочинку. Домовились, що наступного року ця традиція продовжиться!
✅🚌 Міський голова Чорткова прозвітував про роботу подарованого нам минулого року автобуса для соціальних перевезень.
✅🏥 Презентував наш проєкт реабілітаційного відділення Чортківської центральної міської лікарні для ветеранів війни. Домовились, що у листопаді в Парижі на з’їзді міських голів Франції та партнерів місцевого самоврядування представимо нашу ідею, а французькі колеги допоможуть із обладнанням для реабілітації воїнів у Чорткові.
Володимир Шматько запросив Давіда Ліснара у Чортків, тож вже на початку 2025 року плануємо приймати делегацію із Канн на чолі з міським головою.
David Lisnard, Ville de Cannes 🤝💙🤍♥️
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту