Чортків online

У ЦЕНТРІ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ДОРОГА В ЖИТТЯ» ВСТАНОВИЛИ СОНЯЧНУ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЮ

 
КП «Агенція місцевого економічного розвитку» продовжує у Чортківській громаді впровадження пілотного проєкту енергетичної стійкості «Енергія для дітей». Міський комунальний центр реабілітації дітей з інвалідністю отримав власну сонячну електростанцію.
У травні завдяки обладнанню, наданому Huawei Ukraine, та благодійній організації Фонд освітніх ініціатив було запущено в роботу зарядну станцію з акумуляторними батареями Huawei загальною ємністю 20 кВт*год., що дозволяє закладу витримувати відключення електроенергії до 24 годин і комфортно працювати з дітьми навіть під час блекаутів.
🙌Станом на сьогодні встановлено і підключено наземну сонячну станцію потужністю 4,3 кВт на базі сонячних панелей, наданих швейцарською компанією Helion Energy AG. Таким чином, наша громада отримала чергову працюючу гібридну СЕС для комунальних закладів.
Нагадуємо, що у рамках проєкту передбачено підвищення енергоефективності дитячого реабілітаційного центру «Дорога в життя», створення комфортних мікрокліматичних умов для дітей та персоналу, та покращення соціалізації дітей через вирощування рослин, овочів і занять у теплиці.
Центр «Дорога в життя» стає дійсно енергонезалежним комунальним закладом. Про наступні реалізовані заходи ми повідомимо вас дуже скоро!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту