Чортків online

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ЧОРТКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

«26» серпня 2024 року                    м. Чортків                                  № 20- агп

 

Про зупинення дії рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 21 серпня №242 «Про надання дозволу на встановлення каплиці та здійснення благоустрою території»

 

З метою забезпечення реалізації принципів справедливості та законності, гарантії стабільності суспільних відносин між органами місцевого самоврядування і громадянами, враховуючи ч. 3 ст. 35 Конституції України, керуючись частиною третьою статті 12, пунктом 20 частини четвертої статті 42, частинами сьомою, восьмою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1.Зупинити дію рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 21 серпня 2024 року № 242 «Про надання дозволу на встановлення каплиці та здійснення благоустрою території», оскільки дане рішення суперечить положенням Конституції України, а саме частині 3 статті 35 Конституції України, згідно якої Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа – від церкви.

 

2.Внести на розгляд найближчого пленарного засідання сесії Чортківської міської ради питання, зазначене у пункті 1 цього розпорядження.

 

3.Відділу архітектури та містобудівного кадастру міської ради підготувати та винести на найближчу сесію міської ради питання про надання дозволу на встановлення каплиці та здійснення благоустрою території.

 

4.Оприлюднити дане розпорядження на офіційному веб-сайті Чортківської міської ради.

 

5.Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова

 

 

Володимир ШМАТЬКО

 

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту