Чортків online

ЧОРТКІВСЬКА ЛІКАРНЯ: ПІДТРИМКА ПОРОДІЛЬ, ЗАМІНА ЛІФТА ТА РЕМОНТ УКРИТТЯ

 
Попри складні часи, Чортківська центральна міська лікарня продовжує розвиватись, покращувати матеріально-технічну базу, запрошувати на роботу кваліфікованих фахівців, співпрацювати із різноманітними громадськими та благодійними організаціями.
1️⃣..2️⃣..3️⃣ Розповідаємо останні новини зі стін головного медичного закладу Чортківщини.
🤱Породіллі пологового відділення отримуватимуть, окрім державних пакунків малюка, ще один пакунок від лікарні БЕЗКОШТОВНО, до якого входить: мило, шампуні, порошок, вологі серветки, рушники, гумові шльопанці, павербанк з ліхтариком, екосумка, гребінець, вушні палички, засоби для гоління, пеленки, креми, маски і т.д. Вартість одного такого пакунка – 1940 гривень. 160 таких комплектів лікарня отримала завдяки співпраці із БФ «Інститут розвитку сім’ї та дитини».
🛗 Тривають монтажні роботи нового ліфта у 7-поверховій будівлі лікарні. Нагадаємо, замінюють один із двох ліфтів, який лікарня придбала за власні кошти, зароблені від НСЗУ. Це сучасний ліфт турецького виробництва. Вантажопідйомність складає 400 кг. Розмір 200х80 см. Важливим є те, що новим ліфтом зможуть скористатись люди, що пересуваються на візках.
🛠 Розпочався ремонт підвального приміщення під будівлею стаціонару лікарні, яке слугує захисним укриттям. Планується облаштувати його відповідно до вимог, у тому числі відремонтувати санвузли.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту