Чортків online

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ: ПРО ПОРЯДОК ТА ЧИСТОТУ

❗️ КОНТЕЙНЕРИ ІЗ НАДПИСОМ «КП БЛАГОУСТРІЙ» – ДЛЯ ДВІРНИКІВ! Викидати сміття у чорні та зелені контейнери (об’ємом 120 л.), які віднедавна з’явились у різних кутках міста, заборонено. Цими контейнерами користуються двірники КП «Благоустрій». Вранці, наводячи порядок на відведеній ділянці, двірники не залишають сміття обабіч дороги, а складають у власні баки. Втім, вже є випадки, коли недобросовісні громадяни залишають там пакети зі своїм побутовим сміттям…
 
❗️ ВУЛИЧНІ УРНИ НЕ ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ ВИКИДАННЯ ДОМАШНЬОГО СМІТТЯ. Жителі Чорткова частенько викидають свої домашні відходи у маленькі смітники, розташовані на вулицях. Втім, вуличні урни аж ніяк для цього не призначені, а тому, як наслідок, постійно переповнені. Вулиці обладнані урнами для сміття, яке з’являється у процесі пересування містом: недопалків, обгорток від цукерок, пачок з-під цигарок, використаних серветок тощо.
 
❗️ СКАЖІТЬ НІ РОЗКЛЕЄНИМ ОГОЛОШЕННЯМ! Вкотре нагадуємо: розклеювання оголошень у невстановлених місцях – заборонено! Муніципальні інспектори штрафують за розклеювання оголошень, афіш на будинках, стовпах, огорожах, деревах та на інших невизначених для цього місцях.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту