Чортків online

Сектор контролю за регульованими цінами Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами інформує

Сектор контролю за регульованими цінами Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами нагадує, що кожен споживач, який сумлінно оплачує житлово-комунальні послуги і при цьому спостерігає порушення своїх прав споживача, має право захищати їх доступними правовими методами.

Кабінетом Міністрів України поновлені заходи щодо захисту прав споживачів у сфері надання житлово-комунальних послуг (постановою від 08.03.2024 року № 261 дозволено позапланові заходи державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання вимог законодавства щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін захисту прав споживачів та метрологічного нагляду у сфері надання житлово-комунальних послуг).

До державно регульованих цін відносяться тарифи на:

Одночасно повідомляємо про те, що однією з підстав для проведення позапланового заходу  є звернення споживачів, у яких міститься інформація про наявність загрози, що має негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини.

У такому випадку за захистом своїх прав та інтересів споживач може звернутися до Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області за адресою: вул. Микулинецька, 20, м. Тернопіль, або на електронну адресу: info@dpss-te.gov.ua.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту