Чортків online

ВОЛОДИМИР ШМАТЬКО ЗУСТРІВСЯ ІЗ ЖИТЕЛЯМИ СЕЛА ПЕРЕХОДИ

 
Міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із командою зустрілись із активними мешканцями села Переходи. Говорили про покращення медичних послуг, грейдерування доріг, освітлення вулиць та сплату податків.
Найважливіше питання, котре підійняв міський голова та яке цікавило людей – надання медичних послуг у селі, покращення комунікації сімейних лікарів із пацієнтами, можливе облаштування пункту здоров’я у селі тощо. Директорка Чортківського центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Овсинська отримала доручення від Володимира Шматька зробити медичні послуги у селі доступнішими шляхом приїзду у визначений день/дні сімейного лікаря для огляду пацієнтів, здачі аналізів, виконання ін’єкцій, електрокардіограми тощо; або ж шляхом облаштування пункту здоров’я у колишньому приміщення клубу. Результат зустрічі жителі села відчують найближчим часом.
Також міський голова подякував жителям с. Переходи та старості округу Йосифі Овод за організацію та активну участь у толоці поблизу церкви святого рівноапостольського князя Володимира Великого. Комунальники за підтримки місцевих мешканців прогрейдерували, защебенювали та коткували дорогу. Домовились і надалі у силу можливостей ремонтувати дороги у селі шляхом грейдерування, мешканці комунікуватимуть про потреби зі своєю старостою. У першу чергу підремонтують дорогу, якою прямує шкільний автобус.
Голова громади розповів і про можливість жителям села, які власноруч вирощують городину, продавати її – без плати за місце! – на території комунального ринку по вул. Гончара. Ще одне місце для такого продажу планують облаштувати у мікрорайоні Кадуб біля супермаркету «Європа». Таке рішення слугуватиме підтримкою людям, які попри складнощі продовжують працювати на своїй землі.
Окрім того, Володимир Шматько наголосив, що всі жителі села, попри надзвичайно важкі часи, повинні чесно сплачувати подати (зокрема йшлось земельний податок) та розуміти, що кожна гривня – це розвиток села!..
Також хочеться подякувати всім жителям села, котрі проявили активність, прийшли на зустріч, задавали питання та комунікували.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту