Чортків online

ПАРТНЕРСТВО ДОПОМАГАЄ: ЧОРТКІВСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ ОТРИМАВ ВАЖЛИВЕ ДЛЯ РОБОТИ ОБЛАДНАННЯ ВІД КОЛЕГ З ФРАНЦУЗЬКОГО БЕЗЬЄ

 
Завдяки активній міжнародній політиці, яку впроваджує команда Чортківської міської ради та Володимир Шматько, громада продовжує здобувати цінний та корисний результат. Чортківський водоканал отримав від партнерів із муніципалітету французького Безьє чергове важливе обладнання. Йдеться про відеоендоскоп для візуального стану внутрішніх поверхонь трубопроводів.
👨‍🔧Навчальну поїздку у Безьє, у якій взяв участь головний інженер КП Чортків водоканал Володимир Батиров, повністю профінансувала Програма «U-Lead з Європою». Протягом двох днів нашого фахівця навчали користуватись обладнанням спеціалісти водоканалу м. Безьє.
Чим цінний відеоендоскоп, якого раніше не було у водоканалі Чорткова?
✔️Детальний огляд. Відеоендоскоп дозволяє проводити детальний огляд стану каналізаційних труб, виявляючи будь-які пошкодження, засмічення, або інші проблеми.
✔️Зменшення витрат часу і грошей. Завдяки можливості виявлення проблем в самому початковому етапі, ми можемо уникнути серйозних аварій та ремонтних робіт, що може значно зекономити кошти та час.
✔️Простота використання. Багато сучасних відеоендоскопів дуже легкі в управлінні та мають інтуїтивно зрозумілі інтерфейси, що дозволяє працювати з ними навіть особам без спеціалізованої підготовки.
✔️Збереження інфраструктури: Вчасний огляд за станом труб дозволяє запобігти їх пошкодженню або загальному зносу, що зберігає інфраструктуру та подовжує її термін служби.
✔️Документація та аналітика. Зйомка відео та фото за допомогою відеоендоскопа надає можливість створювати документацію про стан трубопроводів, а також аналізувати ці дані для планування підтримки та ремонтних робіт.
✔️Безпека. Використання відеоендоскопа дозволяє проводити огляди без необхідності розбирати трубопроводи або входити в небезпечні області, що зменшує ризик нещасних випадків для робочих.
ДОВІДКОВО. Візит до Безьє став можливий завдяки участі Чортківської міської ради в ініціативі «Мости довіри», метою якої є встановлення якісних довгострокових міжнародних партнерство між муніципалітетами України та ЄС. Ініціативу реалізує Асоціація міст України (АМУ) спільно з Радою європейських муніципалітетів та регіонів за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.
Вкотре дякуємо Ville de Béziers за справжню дружбу!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту