Чортків online

ДІТИ ВІЙСЬКОВИХ ІЗ ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОВЕРНУЛИСЬ ІЗ ВІДПОЧИНКУ У ФРАНЦІЇ

 
Наше французьке місто-побратим Безьє вкотре, вже третій рік поспіль, запрошувало дітей військових із Чортківської громади на безкоштовний відпочинок на південь Франції. Все завдяки активній міжнародній політиці, яку впроваджує Володимир Шматько та команда міської ради.
🏖Цікавий та насичений подіями, екскурсіями, різними активностями, зустрічами (в тому числі із міським головою Безьє Робером Менаром) літній табір вже підійшов до кінця. З 12 до 22 липня 42 дітей, а також 8 супроводжуючих дорослих (в тому числі медик) безкоштовно відпочивали на півдні Франції.
🚌Сьогодні чортківська делегація повернулась додому. Діти у захваті від поїздки, від побаченого та почутого, натхненні та сповнені сил.
🫡 Нагадаємо, муніципалітет Безьє наполягав на тому, щоб на відпочинок до них приїхали саме діти діти, чиї батьки загинули на війні, діти, чиї батьки зникли безвісти, а також діти, чиї батьки зараз воюють на передовій.
🍕Проживання, харчування та усі інші видатки повністю взяла на себе французька сторона.
🙏Вкотре дякуємо Ville de Béziers та міському голові м. Безьє Роберу Менару за чергову добру справу для дітей наших захисників!..
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту