Чортків online

У ЧОРТКОВІ ЩЕ ОДНІЙ БАГАТОПОВЕРХІВЦІ ОБЛАДНАЛИ ЗАКРИТИЙ СМІТТЄВИЙ МАЙДАНЧИК

 
Продовжуємо наводити лад із чистотою та наданням послуг зі збору/вивезення твердих побутових відходів у громаді. Сучасний закритий сміттєвий майданчик обладнали мешканцям багатоповерхівки, що по вул. Незалежності, 70. Будівництвом та встановленням майданчика спільно займались КП «Чортків дім», на балансі якого стоїть будинок, та КП «Чортківський ККП».
Про встановлення майданчика домовились жителі вищевказаного будинку на зустрічі із міським головою Володимиром Шматьком наприкінці травня. Станом на сьогодні обіцянка виконана. невдовзі встановлять ще камери відеонагляду, завдяки яким самі мешканці зможуть стежити, чи не носять у їхні контейнери сміття люди з інших будинків.
Раніше сміттєві баки знаходилися практично біля проїжджої частини. Цим користувалися недобросовісні люди, особливо мешканці прилеглих сіл, котрі, їдучи вранці на роботу, викидали сміття, нічого за це не сплачуючи. Туди ж сміття, бувало, носили і мешканці сусідніх будинків.
Саме тому міський голова запропонував встановити закритий сміттєвий майданчик, до котрого матимуть доступ лише жителі будинку та працівники «Комбінату комунальних підприємств», котрі забиратимуть відходи.
Встановлення такого сміттєвого майданчика – чудовий приклад співпраці між міською радою, комунальними підприємствами та мешканцями міста. Завдання – встановити такі закриті сміттєві майданчики у дворі кожного багатоквартирного будинку Чорткова!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту