Чортків online

ДО ЧОРТКОВА НА ВІДПОЧИНОК ПРИЇХАЛИ ДІТИ З МІСТА-ПОБРАТИМА ГОЛА ПРИСТАНЬ, ЯКЕ ЗАРАЗ ОКУПОВАНЕ

 
На запрошення керівництва Чортківської міської ради до нашого міста на відпочинок приїхали 23 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей, батьки яких захищають Україну на фронті з міста-побратима Гола Пристань Херсонської області. Зараз це місто перебуває в окупації. Дітки від 6 до 18 років, які приїхали до Чорткова, у зв’язку з окупацією свого рідного міста, проживають у різних кутках України…
👦🧒Сьогодні вранці діти зустрілись із міським головою Чорткова Володимиром Шматьком. Делегація із Голої Пристані прийшла у міську раду із символом Херсонщини – кавуном. Дітвора дізналась про детальну програму перебування.
🎪🤹🏻‍♂️Команда міської ради підготувала для дітей дуже цікаву та насичену програму, щоб отримані на чортківській землі враження залишили свій слід у пам’яті надовго. 🤝 Водночас щиро дякуємо місцевим підприємцям, які йшли назустріч нашим проханням, що допомогло створити направду фантастичну програму.
Отож, протягом 22-28 липня на гостей чекатимуть: екскурсія містом, квест-гра, майстер-класи у публічній бібліотеці та мистецькій музичній школі ім. В. Мармуса, перегляд кіно, поїздка у печери в с. Кривче, відвідування басейну у комплеках «PanoramaHill» та «Магніт», знайомство з Чортківською молодіжною радою, екскурсія у кондитерській фабриці «Гольські світ компані», «Біллербер Україна перо-пухова фабрика», «СЕ Борднетце Україна», поїздка до кінного заводу та катання верхи, уроки аеробіки, екскурсія у Кам’янець-Подільський, м. Торське, водоспад в урочищі Червоне та чимало іншого.
До слова, проживатимуть діти безкоштовно у гуртожитку Чортківського фахового медичного коледжу, за що окрема вдячність від керівництва громади.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту