Чортків online

ЧОРТКІВ ПІДПИШЕ УГОДУ ПРО ПАРТНЕРСТВО ІЗ УГОРСЬКИМ МІСТОМ

Володимир Шматько та команда Чортківської міської ради продовжують реалізовувати активну міжнародну політику. Чортків невдовзі отримає чергового європейського партнера в особі угорського міста Айка.
🤳Відбулась онлайн зустріч представників Чортківської громади на чолі з Володимиром Шматьком та угорською командою на чолі з міським головою Шварцом Белою.
🤝У результаті знайомства, короткого ознайомлення із стратегіями розвитку міст, обговорення ключових завдань, над вирішенням яких працюють міські ради обох муніципалітетів, Чортків та Айка попередньо домовились у серпні підписати договір про партнерство.
Договір про побратимство представлять на розгляд депутатам Чортківської міської ради, у випадку позитивного голосування Чортків та Айка стануть містами-побратимами.
📅Наприкінці серпня в Айці відбудеться зустріч міст-побратимів угорського муніципалітету, у ході якої, якщо все буде узгоджено, і підпишуть угоду про співпрацю. Зазначимо, що на зустрічі будуть також представники міст-побратимів Айки із фінських, румунських, німецьких та австрійських муніципалітетів.
Сподіваємось, що між Чортковом та Айкою сформуються міцні стосунки і ми зможемо співпрацювати у сфері енергоефективності, економічного розвитку, культури, туризму, мистецтва та спорту!
P.S. Чортківська міська рада як завжди дякує Яні Козаченко за професійний переклад! 🤗

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту