Чортків online

ЧЕРГОВІ ВІДГУКИ ПРО ЧОРТКІВСЬКУ ЛІКАРНЮ

Вчора ми попросили вас поділитись із нами своїми враженнями від лікування/перебування у Чортківській центральній міській лікарні. За кілька годин отримали декілька десятків відгуків, переважна більшість яких – позитивні!
Ділимось назагал частиною із них:
🗣«Щира подяка лікарю Матвєєвій Ганні Станіславівні. Я рекомендую усім. І дуже хотіла б, щоб вона була сімейним лікарем. Нехай усі беруть приклад з неї. Дякую».
🗣«Недавно оперувала ногу, перерізані сухожилля, роботою лікарів задоволена. Стрембіцький Ростислав Володимирович хороший лікар і чуйна людина. Харчування і медичний персонал теж хороші».
🗣«Маржан – прекрасний невропатолог і людина».
🗣«Низький уклін до землі лікарю від Бога травматологу Євгену Швецю, який зробив заміну кульшового суглоба моїй мамі в січні цього року. Моя мама таки ходить, хоч ніхто в це не вірив».
🗣Разючі зміни сталися в лікарні. Лікарі зацікавлені якісно надавати допомогу пацієнтам. Дуже вдячні лікарям-хірургам, ендокринологам та ВАІТ. Особисто Калюжному, Коцюк, Оробчук».
🗣«Лікувалися в інфекційному відділенні, лікар Міщанчук В. А. Професійний, уважний, чітко робить свою справу, не розраховуючи на «подяку». Призначене ним лікування було ефективним».
🗣«Велика подяка лікарю Лесі Романівні, яка робила мені операцію в січні 2023 року, медсестрам Олі, Тоні та нянечкам Наді і Марії, які виходили мене після неї».
☝️Так, ми отримали декілька незадовільних відгуків. Власне для цього ми і проводимо систематичні опитування, щоб розуміти запити пацієнтів та відповідно правильно на них реагувати і розвиватись.
👨‍⚕️🤍 Дякуємо за щирі слова і побажання!

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту