Чортків online

ЧОРТКІВ ТА ФРАНЦУЗЬКЕ БЕЗЬЄ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У ІНІЦІАТИВІ «МОСТИ ДОВІРИ»

 
Чортківська міська рада продовжує налагоджувати та покращувати партнерські відносити із закордонними партнерами, зокрема містами-побратимами.
Наша команда бере участь у ініціативі «Мости довіри», метою якої є встановлення якісних довгострокових міжнародних партнерство між муніципалітетами України та ЄС. Ініціативу реалізує Асоціація міст України (АМУ) спільно з Радою європейських муніципалітетів та регіонів за підтримки Програми «U-Lead з Європою».
Сьогодні, 4 червня, відбулась онлайн-зустріч представників Чортківської міської ради, муніципалітету французького Безьє, Асоціації міст України та Програми «U-Lead з Європою».
🗣«Ми вже маємо кілька успішних сторінок спільної історії із містом Безьє. Сподіваємось, що співпраця лише набиратиме обертів. Нас цікавлять проекти для молоді, у сфері освіти, програми для підтримки та розвитку водоканалу. Прагнемо, щоб черговий наш спільний проект приніс користь не лише Чорткову, а й нашим французьким партнерам», – наголосив Володимир Шматько.
У рамках ініціативи «Мости довіри» відбудеться навчальний візит представників Чорткова до Безьє задля обміну експертними знаннями із тем, які два муніципалітети спільно оберуть. Також в межах проекту відбуватиметься розробка спільної проектної заявки на грантовий конкурс. Зазначимо, що всі видатки і на візит, і на написання заявки покриє Асоціація міст України.
Варто зазначити, що у час, коли тривала онлайн-зустріч Чорткова та Безьє, у нашому місті не було електропостачання. Вийти на зв’язок із французькими колегами вдалось завдяки генератору, який ми раніше отримали власне від Безьє.
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту