Чортків online

ВІДБУВСЯ ВИПУСКНИЙ У ЧОРТКІВСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ СРІБНОГО ВІКУ

 
Сьогодні, 31 травня, в Університеті срібного віку, що діє при Палаці дітей та юнацтва, відбувся випускний!
75 студенток та студентів успішно пройшли навчання, яке тривало із 1 березня. Цьогоріч кількість дисциплін зросла до восьми. Кожен мав можливість засвоювати відразу вісім дисциплін або ж обрати лише ті, що до вподоби: смартфони та комп’ютери, англійська для початківців, історія української музики, скандинавська ходьба, оздоровча зарядка, рукоділля, малювання, навички фотографування.
У центрі культурних послуг ім. Катерини Рубчакової випускний стартував із виставки найкращих робіт студентів, а згодом розпочалась офіційна частина із врученням сертифікатів студентам про закінчення навчання.
🗣«Коли ми щороку плануємо бюджет громади, звичайно, найбільшу частину видатків переймають діти – дитячі садки, школи тощо. Втім, ми повинні пам’ятати, що громада – це не лише діти. Ви усі – платники податків, адже щодня купуєте у Чорткові товари і послуги. Радію, що вас так багато, радію, що з’явились нові дисципліни, радію, що у нашій громаді стільки людей срібного віку, які відкриті до знань! Тому повідомляю вам приємну новину – із наступного семестру ви навчатиметесь у новому відремонтованому за кошти донорів приміщенні культурно-інтеграційного центру по вул. Ст. Бандери! Тож щиро сподіваюсь, що із наступного навчального року кількість студентів Університету срібного віку ще зросте!», – у вітальному слові зазначив Володимир Шматько та вручив усім студентам сертифікати про закінчення навчання.
Зауважимо, що серед цьогорічних випускників чимало сімейних пар, які все життя пройшли пліч-о-пліч, а тепер ще й навчались разом, є чимало українців зі сходу та півдня України, які вимушено через війну залишили свої домівки та знайшли прихисток у Чортківській громаді.
Приємно констатувати, що є чимало студентів, котрі навчаються вже два роки поспіль, і з неабияким нетерпінням чекають наступного навчального року.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту