Чортків online

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАВ СЛУЖБОВИЙ АВТОМОБІЛЬ

 
👮‍♂️У поліцейського офіцера Чортківської громади з’явився службовий автомобіль для оперативного виконання обов’язків. Поліцейський офіцер Віктор Яцишин у першу чергу відповідатиме за правопорядок у селах Біла, Скородинці та Бичківці, втім долучатиметься і до виконання завдань у Чорткові.
🚓🗝Автомобіль Renault Duster та необхідні до нього технічні засоби придбали ще у минулому році за кошти платників податків Чортківської громади – 900 тисяч гривень. Сьогодні у Тернополі міський голова Чорткова Володимир Шматько та начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Зюбаненко вручили ключі від новенького авто Віктору Яцишину.
🎖Володимир Шматько, користуючись нагодою, нагородив поліцейського офіцера Чортківської громади Віктора Яцишина найвищою відзнакою міського голови «За честь і відвагу» та звернувся до поліцейських Тернопільщини: «Щиро радію, що проект «Поліцейський офіцер громади» вже повноцінно запрацює у нашій Чортківській громаді. Раніше за кошти платників податків ми відремонтували кабінети у адмінбудинку Білівського старостинського округу, забезпечивши правоохоронців всім необхідним для роботи обладнанням. Сподіваємось, що наш поліцейський офіцер громади у першу чергу стане для наших жителів надійним помічником!».
Зазначимо, що проект «Поліцейський офіцер громади» стартував шість років тому. У рамках проекту офіцеру потрібно обладнати робоче місце, також у його розпорядженні повинен бути службовий автомобіль. Частково автомобілі закупляються за кошти міжнародних партнерів, а деяким громадам, котрі прагнуть підтримати поліцейську реформу, доводиться купляти авто за кошти місцевого бюджету. Саме так було і у випадку Чортківської громади.
Довідково. Віктор Яцишин – капітан поліції із 20-річним стажем роботи. Нещодавно, у квітні, поліцейський офіцер Чортківської громади врятував життя молодому хлопцю, який хотів покінчити життя самогубством. Проїжджаючи через Копичинецький міст, поліцейський помітив молодого хлопця, який виліз на верхівку металевої конструкції заввишки майже три метри. Правоохоронець не розгубився та спрацював професійно. Він майже 15 хвилин комунікував з хлопцем. Шериф розмовами відволікав увагу неповнолітнього від необдуманого вчинку до приїзду підмоги екстрених служб. Рятувальники зняли підлітка з моста за допомогою автодрабини. Надалі його передали медикам і рідним.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту