Чортків online

ВОЛОДИМИР ШМАТЬКО ЗУСТРІВСЯ ІЗ ЖИТЕЛЯМИ ДВОХ БАГАТОПОВЕРХІВОК

 
Міський голова Чорткова Володимир Шматько, реагуючи на запит від громадян, зустрівся із мешканцями багатоповерхівок по вул. Незалежності, 70 та 74. Темою зборів стала стратегія поводження із твердими побутовими відходами, яку протягом кількох років активно впроваджує Чортківська міська рада.
🗣«Наша команда кілька років реалізовує стратегію поводження із ТПВ. Думаю, кожен помічає, що у місті стало значно чистіше, якість надаваних послуг КП «Чортківський ККП» суттєво покращилась. Зараз маємо ще кілька проблем, над якими працюємо: ще не всі мають договори на вивезення ТПВ, не всі вчасно платять за послугу. Ще одна з проблем – жителі сусідніх громад, їдучи у Чортків на роботу, привозять із собою кульки зі сміттям, викидаючи його у загальні контейнери, які поки що ще є у місті. Ми працюємо над цим, щоб загальні контейнери повністю зникли з вулиць міста», – загалом про стратегію розповів міський голова.
Про що йшлось у ході зустрічі:
⚡️ сміттєві контейнери багатоквартирних будинків повинні бути розміщені у дворах будинків; натомість абсолютно усі приватні домоволодіння переведуть на індивідуальні сміттєві контейнери;
⚡️ сміттєві майданчики повинні бути закритого типу, щоб до них мали доступ лише жителі одного будинку;
⚡️ на будинках мають бути встановлені камери відеонагляду, направлені на сміттєві майданчики;
⚡️ завдання – навчитись сортувати відходи, починаючи з квартири; також плануємо впроваджувати сортування у садочках та школах, щоб діти змалку навчались та звикали до бережливого ставлення до екології; команда міської ради зараз шукає грантові кошти на впровадження роздільного збору ТПВ.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту