Чортків online

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 
Сьогодні, 15 травня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради, на якому розглянули понад два десятки питань. Про найважливіші рішення читайте далі.
🛠 «єВідновлення»: вчергове затвердили розмір компенсації із державного бюджету для проведення ремонту житла, яке було пошкоджене внаслідок ракетних обстрілів російськими військами ще одному жителю Чортківської громади.
🚮 Продовжуємо впровадження планово-подвірної системи збору твердих побутових відходів у Чорткові. Із 1 червня працюватимемо над переведенням вул. Галицька та вул. Сонячна на індивідуальні баки, згодом – вул. Аптечна, Носса, Січинського. Завдання – перевести всі приватні домоволодіння на персональні контейнери та повністю забрати сміттєві баки загального користування.
🏡 Підтримали рішення про взяття на облік громадян, що потребують житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
👥 Внесли зміни в персональний склад Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Чортківської міської ради, виключивши осіб, які не відвідують засідання.
🎡 Надали дозвіл підприємцю, який звернувся із відповідною заявою до міської ради, на встановлення дитячих атракціонів у парку ім. І. Франка 25-26 травня.
🌳 Надали дозвіл на видалення зелених насаджень по вул. Шевченка, Незалежності, та у с. Біла.
👶 Ухвалювали рішення щодо недоцільності позбавлення батьківських прав; надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; надання дозволу на укладення та підписання від імені малолітньої дитини договору оренди земельної ділянки.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту