Чортків online

НА ШЛЯХУ ДО ЯКІСНИХ КОМУНАЛЬНИХ ГРОМАДСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ: ВОЛОДИМИР ШМАТЬКО ПРОВІВ НАРАДУ ІЗ КОЛЕКТИВОМ КП «ЧОРТКІВ МІСЬКТРАНС»

 
Вчора ввечері, 2 травня, міський голова Чорткова Володимир Шматько провів робочу нараду із заступницею міського голови Наталією Войцеховською, начальницею управління комунального господарства Іриною Мацевко, директором КП «Чортківський міський транспорт» Андрієм Савіцьким та водіями підприємства.
Володимир Шматько передусім подякував за плідну працю колективу комунального підприємства, яке надає послуги з громадських перевезень у нашій громаді, втім наголосив на ряді питань, які треба покращити чи запровадити.
Зокрема йшлось про:
✅ головне завдання – це впровадження повністю безготівкової форми оплати в комунальних автобусах. Безготівкова оплата дозволить зробити сферу комунальних перевезень та доходи прозорими. Пасажири зможуть розрахуватись за проїзд завдяки банківській картці, проїзному квитку (пластикова картка, яку можна буде поповнити у терміналах) та «Картці чортків’янина»;
✅ напрацювання варіантів маршрутів комунального громадського транспорту у Бичківці, Скородинці та Росохач. Завдання – аби жителі громади, зокрема люди, що належать до пільгових категорій, до Чорткова могли комфортно дістатись зі всіх населених пунктів Чортківської громади;
✅ встановлення у всі комунальні автобуси датчиків контролю палива та GPS-трекерів;
✅ вдосконалення роботи «розумних» табло у місті;
✅ покращення комунікації між водіями, керівництвом підприємства та фахівцями, які обслуговують валідатори у комунальних автобусах; оперативне вирішення проблем у випадку технічних збоїв валідаторів.
🙌Комфорт, дотримання графіків руху, ввічливе ставлення водіїв до пасажирів – це те, до чого прагне КП «Чортківський міський транспорт»!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту