Чортків online

ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА

 
В умовах дії військового стану особливої цінності набуває людський ресурс, а також ефективна комунікація між державою, бізнесом і громадянами.
✔️Так, у рамках співпраці та з метою надання консультацій, інформаційно – роз`яснювальної роботи щодо законодавства про працю та зайнятість у Чортківській територіальній громаді продовжуються візити до представників бізнесу та їх найманих працівників.
🖊️📘Під час відвідування фахівці Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості вивчали потреби роботодавців в найманих працівниках, розповідали про ряд компенсаційних програм для підтримки та розвитку бізнесу, які надає служба зайнятості. Нагадувала роботодовцям про вимоги законодавства про зайнятість щодо їх забов`язань подавати до центру зайнятості інформацію про попит на робочу силу (вакансії) за формою № 3-ПН. Ознайомлювали з однією із дієвих послуг служби зайнятості, що здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття — видача ваучерів на навчання, яка надає реальний шанс громадянам певних категорій здобути новий фах, або підвищити кваліфікацію за набутою професією, а роботодавцю у свою чергу мати можливість кваліфікований персонал.
🖊️📘Зі свого боку головний державний інспектор управління інспекційної діяльності у Тернопільській області Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Ольга Кузик наголошувала роботодавцям на важливості дотримання вимог законодавства про працю під час дії військового стану, законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці, акцентувала увагу на своєчасності проведення всіх необхідних видів інструктажів з охорони праці для працівників, як під час прийняття на роботу, так і в процесі їх трудової діяльності, а також на обов`язковому проходженні навчання і перевірки знань з питань охорони праці роботодавців.
Управління інспекційної діяльності у Тернопільській області
🖊️📘У ході проведення заходу фахівці відповідали на актуальні запитання щодо застосування змін у трудовому законодавстві, які цікавили, як роботодавців так і найманих працівників.
❗Наголошували щодо різноманітності видів відповідальностей за порушення трудового законодавства роботодавцем, які під час військового стану ніхто не відміняв.
Працедавці висловлювали фахівцям подяку за індивідуальну консультацію і інформаційну допомогу та сподівання на подальшу співпрацю.
Україна Переможе!!!!💙💛
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту