Чортків online

Оголошення про формування конкурсної комісії по відбору незалежних членів наглядових рад

 

Процедура утворення конкурсної комісії по відбору незалежних членів наглядових рад

  1. Незалежні члени наглядової ради обираються на підставі відкритого конкурсного відбору, що проводиться конкурсною комісією з проведення конкурсного відбору незалежних членів наглядових рад (далі – конкурсна комісія).
  2. Для відбору незалежних членів наглядових рад створюється єдина конкурсна комісія для всіх комунальних підприємств. Конкурс по кожному підприємству проводиться конкурсною комісією окремо.
  3. Про формування конкурсної комісії та перелік документів, які повинні подати депутатські фракції ради та громадські об’єднання, оголошується на офіційному веб-сайті ради протягом 10 робочих днів після оприлюднення рішення сесії ради про визначення критеріїв, згідно з якими утворення наглядової ради комунального підприємства є обов’язковим.
  4. Чисельний та персональний склад конкурсної комісії затверджується розпорядженням міського голови відповідно до цього Порядку та не пізніше ніж через 15 днів після оприлюднення оголошення про формування конкурсної комісії. До розпорядження додається автобіографія членів конкурсної комісії, протоколи засідань депутатських фракцій, протоколи засідань керівного органу громадських об’єднань.
  5. До складу конкурсної комісії міський голова включає уповноважених осіб від таких суб’єктів подання:

– дві особи від міського голови, які призначаються головою та секретарем конкурсної комісії;

– по одній уповноваженій особі від кожної депутатської фракції міської ради;

– не менше трьох уповноважених осіб від громадських об’єднань, що проводять свою діяльність у сфері протидії корупції, на підставі їхніх письмових подань.

  1. Члени конкурсної комісії за поданням депутатських фракцій та громадських об’єднань повинні відповідати критеріям, встановленим для незалежних членів наглядових рад.
  2. Перелік документів для подання представників до конкурсної комісії:

– від депутатських фракцій – протокол засідання фракції, заява про членство в конкурсній комісії, резюме представника;

– від громадських об’єднань – протокол засідання керівного органу організації, заява про членство в конкурсній комісії, копія статуту громадського об’єднання, інформація щодо діяльності громадського об’єднання за останній рік.

Умови організації наведено нижче.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. (03552) 2-06-35. 

Документи на конкурс приймаються до 20 квітня 2024 року за адресою: Тернопільська область, м. Чортків, вул. Т. Шевченка, 21, управління комунального господарства Чортківської міської ради.

        

 

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту