Чортків online

ДО ЧОРТКОВА ЗАДЛЯ ОБМІНУ ДОСВІДОМ ПРИЇХАЛИ ПРЕДСТАВНИКИ КАЛУСЬКОЇ ГРОМАДИ З ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ

 
Сьогодні протягом дня у Чорткові гостюють представники Калуської міської ради на чолі із міським головою Андрієм Найдою, щоб ознайомитись із досягненнями нашої громади у сферах благоустрою, інфраструктури, медицини, проектною та грантовою роботою тощо.
Під час зустрічі міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із колегами розповіли про найбільші досягнення команди, особливості роботи у час великої війни, успішні кейси та проекти, які вдалось втілити у такий складний час, а також найближчі плани.
Згодом делегація вирушила на ряд об’єктів. Зокрема, гості побачили термомодернізований Чортківський ліцей №7; оглянули завершальний етап будівництва смарт-квартир для українців із півночі, сходу та півдня України, які, тікаючи від війни, знайшли прихисток у нашій громаді (проект реалізовується за кошти міжнародних донорів); нове педіатричне відділення Чортківської центральної міської лікарні та минулоріч відкрите нове приміщення Чортківського міського комунального центру «Дорога в життя», де проходять реабілітацію діти з інвалідністю.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту