Чортків online

СЬОГОДНІ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН

 
Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства. У Чортківській громаді успішно працює 8 комунальних підприємств – «Благоустрій», «Міськсвітло», «Чортків дім», «Чортківський ККП», «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», «Парковий культурно-спортивний комплекс», «Чортківський міський транспорт» та «Ритуальна служба», які щодня трудяться задля покращення комфорту жителів громади.
Ваша праця важка, відповідальна, а головне – дуже потрібна людям. Адже саме ви відповідаєте за охайність і чистоту вулиць, благоустрій та озеленення, за воду у кранах, за надання доступних та якісних побутових послуг для мешканців громади. Від вашого ставлення до справи великою мірою залежать працездатність людей, їх настрій, атмосфера в громаді, затишок і комфорт.
Дорогі працівники комунальних підприємств Чортківської громади, прийміть найщиріші привітання з професійним святом! Ви обрали нелегку, але дуже важливу роботу. Ваш професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та оперативність – запорука успішного розвитку всієї громади.
Від щирого серця бажаю вам нових успіхів у важкій і дуже відповідальній роботі, міцного здоров’я, сімейного затишку, благополуччя та великої української Перемоги!
З повагою, міський голова Чорткова Володимир ШМАТЬКО
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту