Чортків online

ЦНАП ЧОРТКОВА ЗАВДЯКИ ПРИДБАНОМУ ШВЕЦІЄЮ ОБЛАДНАННЮ СТАВ ЩЕ ДОСТУПНІШИЙ ТА БЕЗБАР’ЄРНІШИЙ

 
Центр надання адміністративних послуг Чорткова продовжує тримати високу планку та вдосконалюватись. Сьогодні наш ЦНАП поповнився черговим важливим обладнанням, яке зробить надання адмінпослуг ще доступнішим для більшої категорії людей.
Зокрема йдеться про:
✅ Інформаційний сенсорний стіл, що містить спеціальні режими перегляду інформації для людей із вадами зору.
✅ Пристрій для людей з вадами слуху, що забезпечить комфортне спілкування з людьми із слуховими апаратами.
✅ Систему управління потоками відвідувачів (електронна черга).
Обладнання придбали в рамках реалізації проекту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що впроваджується Програмою розвитку ООН за фінансової підтримки уряду Швеції.
Міський голова Чорткова Володимир Шматько подякував всім дотичним до реалізації проекту, зазначивши, що особливо в такі складні для країни часи ми зобов’язані робити усе, щоб отримання послуг для людей було доступним, без черг, а головне – безбар’єрним.
«Чортківську міську раду і ЦНАП хочеться відзначити. Ви робите кращі умови для працівників, для відвідувачів, неодноразово берете участь у програмах, ще й успішно це робите. Ми хочемо в умовах кризи допомогти громадам бути більш спроможними, а Чортків завжди підтримує наші ініціативи. Точно надалі разом працюватимемо, щоб робити надання послуг ще більш якісним і доступним», – зазначив регіональний координатор ПРООН Ігор Стефанів.
Зазначимо, що відразу ж люди із вадами слуху та зору, а також ті, що пересуваються на візках мали можливість протестувати нове обладнання у ЦНАПі Чорткова.
Також Володимир Шматько підписав меморандуми про співпрацю Чортківської міської ради із Українським товариством глухих та Чортківською територіальною первинною організацією Українського товариства сліпих.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту