Чортків online

ВОЛОДИМИР ШМАТЬКО ЗУСТРІВСЯ З РОДИЧАМИ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ ГРОМАДИ

 
Сьогодні, 6 лютого, у Чортківській міській раді відбулась чергова зустріч керівництва громади із родичами загиблих захисників, які боронили наші кордони від московських окупантів. Тема зустрічі – обговорення концепції будівництва пам’ятників-меморіалів полеглим Героям.
Своє бачення того, як можуть виглядати пам’ятники нашим воїнам, а також ймовірний Пантеон Слави на кладовищі по вул. Ягільницька представила архітекторка із Тернополя, яка виконувала аналогічну роботу в обласному центрі.
Міський голова разом із архітекторкою та родичами загиблих Героїв обговорили ймовірні форми хрестів, матеріали, із яких можна виготовити пам’ятник, наявність фото та текстової інформації на пам’ятнику тощо. Зрештою, йшлось про те, наскільки в даний момент доцільно розпочинати будівництво, зважаючи на те, що війна триває та перебуває в гострій фазі. Втім, у будь-якому випадку на даному етапі триватимуть консультації із родинами загиблих щодо вигляду пам’ятників у близькому, сподіваємось, майбутньому.
До слова, днями відбулась зустріч міського голови із сім’ями зниклих безвісти воїнів із Чортківської громади, де Володимир Шматько запропонував скоординувати зусилля для пошуку наших бійців. Зауважимо, що станом на сьогодні 16 чоловіків із нашої громади мають статус безвісти зниклих…
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту