Чортків online

ЮВЕЛІРНА РОБОТА: ЯК ТЕПЕР ЧОРТКІВСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ ЛІКВІДОВУЄ ПРОРИВИ МЕРЕЖ

 
🛠Роботу фахівців Чортківського водоканалу, особливо коли йдеться про пошуки проривів водопровідних мереж та їх ліквідацію, віднедавна без перебільшення можна назвати ювелірною. Це не завжди помітно для пересічних мешканців міста, але тепер, завдяки сучасному обладнанню, «водоканалівці» вирішують проблему ще оперативніше та ще якісніше.
🗣Начальник КП Чортків водоканал Віктор Гордієнко пояснює цінність обладнання на крайньому прикладі: «Візуально помітили прорив водопровідної мережі по вул. Надрічна. Завдяки детекторам втрати води, які ми отримали від французьких партнерів із м. Безьє, розпочали точніші пошуки місця аварії.
Один детектор шукає витоки за допомогою електромагнітних датчиків, інший – акустичний. Перший прилад показує орієнтовне місце витоку води, а другий дозволяє встановити точне місце.
Це нам дозволило розкопати дорожнє полотно у конкретному місці – місці прориву. Це, по перше, дозволяє працювати акуратно, менше руйнувати дорогу, по друге, – це значно пришвидшує роботу».
Нагадаємо, у листопаді працівники водоканалу отримали два детектори втрати води, пристрій для пошуку водопровідних та каналізаційних люків та прилад для вимірювання відстані від міста-побратима Безьє, де й навчались у своїх французьких колег користуватись обладнанням.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту