Чортків online

СПЛАЧУЙТЕ ЗА ПРОЇЗД У КОМУНАЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ БЕЗГОТІВКОВО – ТАК ДЕШЕВШЕ!

 
❗️ У трьох комунальних автобусах, які курсують у Чортківській громаді, є можливість безготівкової оплати проїзду. Це просто, швидко, сучасно, а головне – дешевше!
Сплачуючи готівкою, вартість проїзду становитиме 1️⃣5️⃣ гривень. Натомість, якщо ви розрахуєтесь банківською картою, пристроєм з NFC чи електронним квитком (який можна безкоштовно отримати у міській раді), – проїзд вартуватиме 1️⃣3️⃣ гривень.
❗️ Водночас жителі громади, які мають оформлену пільгову «Картку чортків’янина», можуть безкоштовно користуватись всіма п’ятьма комунальними автобусами 20 разів у місяць.
Чортківська міська рада у найближчому майбутньому впровадить повністю безготівкову форму оплати у комунальних автобусах. Безготівкова оплата дозволить зробити сферу комунальних перевезень та доходи прозорими.
Нагадаємо, у нашій громаді станом на сьогодні курсує 5 комунальних автобусів, два із яких – соціальні (безкоштовні для всіх):
☑️ №9 «СЕ Борднетце – Чортківгаз» (соціальний, безкоштовний для усіх, донати на ЗСУ за бажання можна залишати у скрині благодійного фонду “Покрова Чортків”);
☑️ №11 «СЕ Борднетце – М’ясокомбінат» (соціальний, безкоштовний для усіх, донати на ЗСУ за бажання можна залишати у скрині благодійного фонду “Покрова Чортків”);
☑️ №12 «Центр – Переходи» (готівка – 15 грн, безготівково – 13 грн);
☑️ №14 «Січинського – Синяково» (готівка – 15 грн, безготівково – 13 грн);
☑️ №3 «СЕ Борднетце – Бердо» (готівка – 15 грн, безготівково – 13 грн).
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту