Чортків online

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ З ПИТАНЬ ВПО ПРИ ЧОРТКІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ

 
У вівторок, 12 грудня, відбулось третє засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Чортківської міської ради за участі заступника міського голови Віктора Гурина та представників благодійного фонду «Рокада».
На порядку денному було два питання. Перше – обговорювали актуальні зміни в законодавстві стосовно виплати допомоги внутрішньо переміщеним особам. Доповідала начальниця відділу кар’єрного консультування Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості.
Друге – члени ради вирішили внести зміни до Положення про раду з питань ВПО, дозволивши за необхідності долучатись до засідання ради через мережу інтернет.
Рада з питань ВПО – це інструмент діалогу та взаємодії українців, які через війну змушені були покинути свій дім, із владою. Рада шукатиме системні розв’язання проблем ВПО, пропонуватиме їх місцевій владі, братиме участь у розробці спільних рішень. Рада підказуватиме, як влада може допомогти переселенцям інтегруватися у громаду, ефективно забезпечити їх житлом та всім необхідним для життя.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту