Чортків online

ЗРАДА ВІДМІНЯЄТЬСЯ: МІСЬКА РАДА ЗАКУПИЛА ГЕНЕРАТОРИ ДЛЯ «ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ» ЗА РИНКОВИМИ ЦІНАМИ

 
У деяких групах у соціальній мережі Facebook та Telegram-каналах розповсюджують неправдиву інформацію про те, що нібито Чортківська міська рада закупила п’ять генераторів у одного з чортківських підприємців за завищеними цінами. Такі фейкові повідомлення дискредитують колектив та голову Чортківської міської ради, тож ми вважаємо за необхідне відповісти на наклепи.
Чортківська міська рада придбала чергові п’ять генераторів для забезпечення функціонування «Пунктів незламності» у селах Чортківської громади, які діють в адміністративних будівлях (колишніх сільських радах). У випадку, якщо енергосистема України знову зазнаватиме обстрілів від росіян, що спричинить відключення електроенергії, люди у «Пунктах незламності» зможуть зігрітись, зарядити свої гаджети тощо.
❗️ Відповідно до закупівлі, яка відкрито опублікована у системі Prozzoro (https://cutt.ly/EwAYhIA4

 

) Чортківська міська рада за 69 тисяч гривень закупила 5 генераторів у В.Б. Ковбаснюка: 4 шт. – Revolt PG3500 Е та 1 шт. – FORTE 2.8кВт FG3800. Відповідно до накладної, вартість одного генератора становить 13 800 грн. Також підприємець надав гарантійні листи на генератори терміном на 2 роки.

Анонімні автори наклепницької публікації, маючи на меті не розбиратись у ситуації, а сіяти чергову «зраду», зазначили, що «ціна таких генераторів коливається в районі 11 тисяч гривень за штуку», навіть залишили посилання (які, на жаль, чомусь не активні..?).
❗️ Ми також ще раз вирішили промоніторити ринкові ціни у мережі. Беручи до уваги пропозиції підприємців, які працюють по перерахунку із державними установами (а так працюють не всі підприємці, це залежить від групи ФОП), ціни на дані генератори коливаються від 13 400 до 14 000 грн за штуку. І, просимо звернути увагу, ціни вказані без доставки замовлення до Чорткова!
Отож, «зрада» відміняється?.. Просимо людей бути уважними до інформації, що поширюють в соціальних мережах невідомі автори, адже останнім часом все частішають публікації із неправдивою інформацією, яка покликана дискредитувати роботу Чортківської міської ради та міського голови. Це ніщо інше, ніж політичне замовлення.
Возможно, это изображение 1 человек и текст
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту