Чортків online

5 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

 
Сьогодні у всьому світі відзначають Міжнародний день волонтера. Та лише в нашій країні – це свято не окремих людей, а всієї направду великої української нації, яка, не жаліючи ні себе, ні свого часу, ні своїх коштів вже 9 років і 9 місяців віддає все, щоб нарешті довести усьому світу, що Україна – не росія.
Ми більше не ділимо Україну на захід та схід, північ та південь, не шукаємо у собі різне, натомість акцентуємо на спільному. А його у нас більше, ніж достатньо! Ми не залишимо жодних шансів московським наративам, московським ідеям про «адін народ», московським мріям про відродження «союзу».
Ми разом працюємо, платимо податки, щоб наше військо було якомога краще забезпечене, організовуємо благодійні ярмарки, плетемо маскувальні сітки, купуємо автомобілі, дрони та старлінки, ліпимо вареники та печемо смаколики для воїнів, їздимо до наших хлопців та дівчат на фронт, доставляючи все, чого вони потребують.
Ми справжні, ми незламні, ми єдині. Ми всі – волонтери! Окремо хочу подякувати волонтерським фондам та організаціям, які продовжують діяти у нашій громаді. Саме ви взяли на себе важку, але таку потрібну нашому війську місію! Від усіх українців – дякую вам!
Дякую усім, хто розуміє ціну свободи та робить все, щоб жити у вільній країні. Дякую тобі, український народе! Тримаємо стрій та продовжуємо працювати задля перемоги!
З глибокою повагою – міський голова Чорткова Володимир Шматько
Возможно, это изображение 1 человек и текст
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту