Чортків online

ЧЕМПІОН УКРАЇНИ ЗІ ЗМІШАНИХ БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ, ЧОРТКІВ’ЯНИН САШКО БАЙРАК ЗАВОЮВАВ ЧЕРГОВІ МЕДАЛІ НА ЗМАГАННЯХ

 
Чортків’янин Олександр Байрак, наш Чемпіон України зі змішаних бойових мистецтв, продовжує вдосконалювати свої навики та брати участь у різноманітних змаганнях та турнірах. Ми вже звикли до його вдалих виступів, тож і цього разу Сашко не розчарував – знову привіз до Чорткова медалі.
У Тернополі відбувся Кубок Тернополя «Ternopil MMA Cup» зі змішаних єдиноборств. У турнірі взяли участь 180 спортсменів з Тернопільської, Львівської, Закарпатської, Хмельницької, Івано-Франківської областей, багатьох спортивних клубів України. Чортків та Чортківську міську дитячо-юнацьку спортивну школу знову потужно представив наш Сашко, зайнявши 2 місце серед юнаків 10-11 років у ваговій категорії до 37 кг.
Теж достойний результат Олександр продемонстрував на черговому Всеукраїнському турнірі – Кубку Заходу зі змішаних єдиноборств ММА «Lemberg Fight Cup», присвячений пам’яті Ігоря Слюсарчука. Там наш боєць виборов 3 місце серед юнаків 10-11 років у ваговій категорії до 37 кг.
Нагадаємо, у травні Сашко став переможцем Чемпіонату України зі змішаних бойових мистецтв ММА серед дітей, юнаків, кадетів, юніорів та дорослих. Наш юний боєць виявився найкращим у віковій групі 10-11 років та ваговій категорії до 34 кг.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту