Чортків online

У ЧОРТКОВІ ДЕВ’ЯТЬ КОМАНД ЗМАГАЛИСЬ НА БЛАГОДІЙНОМУ ФУТБОЛЬНОМУ ТУРНІРІ

 
Протягом суботи та неділі на футбольному полі зі штучним покриттям на стадіоні «Харчовик» проходив благодійний турнір до Дня святого Миколая, у якому взяли участь дев’ять команд із Тернопільської області. Під час турніру на потреби ЗСУ вдалось зібрати 10 167 грн.
Турнір організували спільно Чортківська міська рада та Асоціація футболу Чортківського району.
Відповідно до регламенту, дев’ять команд були розділені на дві групи. Найкращі дві команди із кожної групи вийшли у фінальну частину турніру, де грали між собою по круговій системі. Доля чемпіонства вирішувалась в останній грі, що додало драматизму і гравцям, і вболівальникам. Все ж команда із Росохача виявилась сильнішою за суперників із збаразького «Галича» (3:1), отримавши найбільше очок та забравши «золоті» медалі.
Результати турніру:
🥇 – ФК «Росохач» (найкращий гравець Богдан Лоїк).
🥈 – ФК «Горішня Вигнанка» (найкращий гравець Андрій Довгалюк).
🥉 – «Галич» Збараж (найкращий гравець Роман Голодрига).
Також у турнірі взяли участь команди військової частини, с. Бичківці, с. Пилипче, с. Стрілківці, Білобожницької громади та ФК «Фенікс» Біла.
💙Зазначимо, що благодійний фонд БО БФ “Покрова Чортків” подарував футбольній команді військової частини 15 комплектів форми.
🙏Чортківська міська рада, зокрема управління освіти, молоді та спорту щиро дякує колективу КП «Парковий культурно-спортивний комплекс», Чортківському центру первинної медико-санітарної допомоги, Асоціації футболу Чортківського району (керівнику Роману Шуригайлу, суддям Михайлу Дяку та Дмитру Ревуцькому), благодійному фонду «Покрова Чортків» за всебічне сприяння в проведенні змагань.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту