Чортків online

ФРАНЦУЗЬКЕ БЕЗЬЄ ПОДАРУВАЛО ЧОРТКОВУ ЦІННЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВОДОКАНАЛУ ТА РЕЧІ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

 
На запрошення міського голови нашого французького міста-побратима Безьє – Робера Менара – делегація із Чорткова на чолі із Володимиром Шматьком перебуває у гостях на півдні Франції.
👨‍🔧Протягом кількох днів представники КП Чортків водоканал навчаються користуватися дороговартісним та цінним обладнанням, котре допомагає знаходити прориви водопровідних мереж (як пластикових, так і чавунних). Завдяки приладу можна буде чітко встановлювати місце проривів, не перекопуючи велику ділянку, а також він допоможе шукати місця втрати води, що особливо важливо.
🎁❗️ Зауважимо, що даний пристрій місто-побратим Безьє на чолі із Робером Менаром дарують Чорткову у рамках міжмуніципального міжнародного співробітництва.
🫡Окрім того, французькі партнери закупили новий теплий одяг для наших військових, спальні мішки, намети тощо.
🚘Нагадаємо, що у липні Безьє подарувало Чорткову 7 французьких автомобілів для потреб комунальних підприємств та установ Чортківської міської ради.
🙏Чортківська міська рада та міський голова Володимир Шматько вкотре дякують місту-партнеру за потужну підтримку. Ville de Béziers, merci beaucoup!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту