Чортків online

КАНДИДАТ НА ПОСАДУ СТАРОСТИ БІЛОЇ ЗУСТРІВСЯ ІЗ ЖИТЕЛЯМИ СЕЛА

 
Напередодні виборів кандидат на посаду старости села Біла Ігор Бурдяк зустрівся із колективом Білівського опорного закладу загальної середньої освіти та активом села.
Кандидат розповів детальніше про себе, про своє бачення розвитку села та вирішення наболілих проблем. Поспілкувався із жителями села, відповів на запитання, які їх цікавили.
Вже у неділю, 19 листопада, з 9 до 18 год. у Центрі культурних послуг с. Біла жителі села обиратимуть нового старосту.
Зауважимо, що відповідно до чинного законодавства та «Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в Чортківській міській територіальній громаді» кандидатура старости вважається погодженою з жителями відповідного старостинського округу, якщо в результаті громадського обговорення отримала підтримку понад 17% голосів. Про це присутнім розповіла керуюча справами виконавчого комітету Чортківської міської ради Алеся Васильченко.
У випадку села Біла кандидат вважатиметься погодженим, якщо він отримає підтримку 483 людей із правом голосу. Лише у такому випадку дану кандидатуру пропонуватимуть на затвердження депутатам Чортківської міської ради.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту