Чортків online

МОБІЛЬНИЙ ЦНАП: У ЧОРТКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПОЧАЛИ НАДАВАТИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ НА ВИЇЗДІ

 
У Чортківській громаді відбувся перший виїзд працівників ЦНАПу з мобільним кейсом. Відтепер отримання адміністративних послуг у Чортківській громаді стало ще доступнішим, адже адміністратори можуть обслуговувати клієнтів вдома чи в лікарні.
65-річна жителька Чорткова Любов Хомецька стала першою клієнткою виїзного ЦНАПу у Чортківській громаді. Жінка отримала дві адміністративні послуги: зняття з реєстрації місця проживання та реєстрація.
До ЦНАПу пані Любов не могла звернутись особисто, оскільки пересувається на милицях. Тому приємною несподіванкою стали нові можливості нашого ЦНАПу.
Нагадаємо, проект «Мобільна валіза» передбачає надання послуг маломобільним групам людей, які не можуть потрапити на прийом до ЦНАПу, але таку потребу мають.
Скористатись послугами ЦНАПу вдома можуть виключно:
👨🦳 особи, які досягли 80-річного віку;
♿️ особи з інвалідністю 1 групи;
🏥 особи, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, у тому числі перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах міста.
🌐📞 Щоб отримати адміністративні послуги вдома, потрібно спершу зареєструватись через сайт ЦНАПу Чорткова – https://cutt.ly/cwWeOwHn

 

або ж по телефону – 067 159 85 46.

Возможно, это изображение 3 человека и текст
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту