Чортків online

ОСВІТЛЕННЯ МІСТА, ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ ТА ЗАМІНА ВОДОПРОВІДНИХ МЕРЕЖ: ПРО ЩО ГОВОРИЛИ НА НАРАДІ З КОМУНАЛЬНИКАМИ

 
Володимир Шматько провів змістовну нараду щодо планів роботи з заступницею міського голови, начальницею управління комунального господарства та керівниками комунальних підприємств громади.
🔹Освітлення. Пріоритетне завдання – завершити освітлення усіх вулиць Чорткова. КП «Міськсвітло» зараз закупляє додаткові ліхтарі. Підприємство планує збудувати додаткове освітлення на вул. Пулюя, Росляка, Франка, Кн. В.Великого, Ягільницька, поблизу Чортківського ліцею №5, завершити освітлення с. Бичківці.
🔹Мета – чиста вода. Надалі продовжуватиметься заміна старих чавунних водопровідних мереж, щоб зменшувати втрати води та зробити її ще чистішою для споживачів. Серед стратегічних планів – заміна мережі по вул. Ст. Бандери.
🔹Зима. Підготовка до зими триває, КП «Благоустрій» закупляє пісок та сіль для посипання доріг та тротуарів, а також проводить закупівлі нових контейнерів для зберігання піску.
🔹Порядок на кладовищах. На кладовищі по вул. Ягільницька вже встановили браму, перед нею облаштовуватимуть місця для паркування автомобілів. Ворота будуть відкриті лише у суботу та неділю. Також тривають роботи над планом-схемою кладовища: розмістять вказівники із інформацією про сектори та ряди поховань. Окрім того, невдовзі нову браму встановлюватимуть на кладовищі у с. Біла.
🔹Чисте місто. Триває впровадження планово-подвірної систему збору твердих побутових відходів у Чорткові. Невдовзі загальні сміттєві контейнери заберуть із вул. Галицька. Впроваджуватимуть також сортування сміття, у першу чергу в багатоповерхівках.
Возможно, это изображение 7 человек и текст
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту