Чортків online

АКТИВНИХ ДОШКІЛЬНЯТ ВІДЗНАЧИЛИ ЗА УЧАСТЬ У ДНЯХ ЕНЕРГІЇ

 
На виконання програми проекту ЕХСІТЕ (впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки), учасником якого є Чортківська громада, відповідно до Комплексної програми з енергоефективності та клімату на 2023-2025 роки з метою інформування і мотивації громадян до впровадження енергетичних і кліматичних заходів задля сталого розвитку у Чортківській громаді відбулось багато тематичних подій з нагоди Днів енергії.
👶І сьогодні, 19 жовтня, у Чортківській міській раді відзначили найбільш активних дошкільнят, подарувавши дітям розвиваючі ігри та солодкі подарунки. Заступниця міського голови Наталія Войцеховська та енергоменеджерка міської ради Яна Бондаренко подякували завідувачам садочків та вихователям, які організували для своїх вихованців цікаві інтерактиви, заняття, дидактичні ігри, що покликані формувати у дітвори уявлення про місце електрики у житті людини, сформувати корисні екологічні звички тощо.
🎁🍬Вихованці усіх дошкільних навчальних закладів громади отримали за свої старання солодощі та головний подарунок – це електронний конструктор «Знаток», який допоможе вивчити екологічно чисті джерела живлення і краще пізнати світ електроніки. Завдяки оригінальному способу з’єднання деталей можна досягнути швидкого і ефективного результату без використання паяння. Конструктор пройшов апробацію в школах і інших дитячих установах, і отримав високу оцінку фахівців. Діти зможуть реалізувати до 50 проектів, розділених на три основні блоки: енергія сонця, енергія вітру, механічна енергія.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту