Чортків online

У ЧОРТКОВІ НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПІЛЬГОВИКІВ ВИТРАТИЛИ ВЖЕ ДВА МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ

 
У 2023 році на перевезення пасажирів пільгових категорій з бюджету Чортківської громади витратили вже майже два мільйони гривень. Кошти перерахували двом приватним перевізникам («Чортківське АТП-16142», ФОП Ковальчук) та КП «Благоустрій», які надають послуги з перевезень, в автобусах яких встановлені валідатори.
❗️ Попри складну ситуацію в країні, економічну стагнацію, спричинену повномасштабною війною, яку розв’язала російська федерація, Чортківська міська рада продовжує виконувати свої соціальні зобов’язання.
💰Якщо бути точним, то за перевезення пільговиків (15 грн за один проїзд) із бюджету громади у 2023 році станом на сьогодні перерахували 1 988 891 грн, з них:
✔️приватному перевізнику «Чортківському АТП-16142» – 1 644 150 грн;
✔️ФОП Ковальчук – 248 520 грн;
✔️КП «Благоустрій» – 96 225 грн.
Нагадаємо, відповідно до «Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Чорткові» безкоштовно користуватись громадським транспортом (де встановлені валідатори!) можуть інваліди війни, учасники бойових дій, чорнобильці 1,2 категорій, люди з інвалідністю 1 та 2 групи загального захворювання, непрацюючі пенсіонери віком 65 років і більше, реабілітовані особи та воїни ОУН-УПА, а також почесні громадяни міста.
Таких людей у Чортківській громаді понад 5 тисяч. Їм щомісяця надається можливість 8 разів безкоштовно скористатись громадським транспортом завдяки «Картці чортків’янина».
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту