Чортків online

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЬ ДО СПІЛЬНОЇ МОЛИТВИ ЗА УПОКІЙ ДУШІ ГЕРОЯ ПЕТРИШИНА ОЛЕКСАНДРА

 
Поминальна служба Божа відбудеться у суботу, 30 вересня, о 10:30 у церкві святих новомучеників і блаженних українського народу (поблизу Чортківського ліцею №5).
Петришин Олександр Ярославович народився 1 жовтня 1976 року в с. Джурин.
Після закінчення Джуринської середньої школи в 1994 році служив у війську. Потім повернувся в село, де працював з батьком комбайнером. Згодом одружився, у нього народилось двоє синів. 3 2013 року проживав в м.Чортків.
У 2015 році Олександр був мобілізований в прикордонні війська. Під час повномасштабного вторгнення росії Олександр не зміг залишатися осторонь і вже наступного дня пішов на фронт. Більше ніж 200 днів воїн мужньо відстоював територіальну цілісність України та захищав кожного із нас від рук ворога, служив старшим сержантом 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти військової частини А-4279.
Загинув Олександр 1 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання біля села Сухий Ставок, що на Херсонщині, отримавши травми, несумісні із життям.
Похований Олександр у рідному Чорткові на Алеї Героїв на кладовищі по вул. Ягільницька.
Залишилися в Олександра батьки, сини, дружина та сестра.
May be an image of ‎1 person and ‎text that says '‎поминальна служба божа до рчниц загибел петришина олександра субота, 30 вересня, 10:30 год. Ð церкв святих новомученикв I блаженних укратнського народу الها сбля чортквського лцею №5) герой, що загинув, захищаючи укратну...‎'‎‎
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту