Чортків online

ДОРОГІ ДІТИ, ВИПУСКНИКИ, ПЕДАГОГИ, БАТЬКИ!

 
Вітаю вас з чудовим святом – початком нового навчального року, який стартує сьогодні, 4 вересня, у День відзначення 501-ліття нашого славного Чорткова!
Цей навчальний рік, на жаль, знову розпочинається в умовах повномасштабної війни. Повітряні тривоги, ракетні обстріли, перебування в захисних укриттях… Але скільки б московська орда не намагалась, їм не вдасться зламати наш дух, не вдасться зменшити відчуття радості школярів від довгоочікуваної зустрічі з однокласниками, улюбленими вчителями, рідною школою.
Дорогі школярі! Цінуйте унікальність своїх років, збагачуйте себе знаннями, адже саме ваші знання – це фундамент успішної України, яка точно буде незалежною, успішною та європейською!
Окремо вкотре висловлюю слова подяки вчителям та всім працівникам галузі освіти за напружену щоденну працю, за відповідальність, яку ви на себе берете у зв’язку з повномасштабною війною. Переконаний, що ви направду любите свою роботу, своїх учнів, тож у вас точно все вийде!
Бажаю усім нам ПЕРЕМОЖНОГО навчального року!
З повагою, міський голова Чорткова Володимир Шматько
May be an image of 1 person and text that says 'CHORTKIV CITY COUNCIL чорткивська мська рада CHORTKIV CITY COUNCIL вська RTKIV CIT вська RTKIV ька іська рада KIV CITY COUNCIL чортквська CHORTKIV чортквська M CHORTKIV CIT съка міська рада TKIV CITY COUNCIL'
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту