Чортків online

В УНІВЕРСИТЕТІ СРІБНОГО ВІКУ – ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

 
Сьогодні, 1 вересня, в Університеті срібного віку, що діє на базу Палацу дітей та юнацтва, відбувся День відкритих дверей. Майже три десятки жінок та чоловіків прийшли дізнатись більше про заклад, про дисципліни, які можна обрати та чимало іншого.
Керівниця університету Наталія Войтенко розповіла про організацію навчального процесу в умовах воєнного стану, про те, як діяти у випадку повітряних тривог тощо.
Навчання розпочнеться з 15 вересня на таких факультетах: «Комп’ютерна грамотність», «Англійська мова», «Історія української музики», «Малювання», «Рукоділля», «Скандинавська ходьба».
Якщо буде попит від студентів на заснування нового факультету – керівництво закладу набиратиме групу та шукатиме викладачів. Адже навчальний рік слід будувати саме виходячи із того, що найбільше цікавить людей срібного віку.
Також Наталія Войтенко повідомила, що між Університетом срібного віку Чортківської громади налагодились партнерські відносини із аналогічними закладами у Полтаві та Луцьку.
Абітурієнти мали змогу познайомитись із викладачами кожної з дисциплін, особисто поспілкувались.
Після закінчення заходу розпочався підпис охочих навчатись. Прийом заяв триватиме до 14 вересня кожного робочого дня з 10 по 16 год., перерва з 12 по 13 год.
Задати свої запитання можна за телефоном: 068 213 78 28 – директор Наталія Войтенко.
На зображенні може бути: 3 людини та скрипка
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту