Чортків online

ЧОРТКІВСЬКІ ЛІЦЕЇ ЗАПРОШУЮТЬ ШКОЛЯРІВ НА НАВЧАННЯ!

 
Три ліцеї Чортківської громади – №1 ім. Маркіяна Шашкевича, №5 та №7 – запрошують на навчання школярів, які бажають здобути профільну середню освіту та підготуватись до вступу у вищий навчальний заклад!
‼ Пропозиція стосується не лише дітей із нашої громади, а й із сусідніх громад! Де здобувати якісну освіту – вирішувати вам разом із вашим школярем!
🙌Ліцеї Чорткова – це якісна матеріально-технічна база, першокласні спеціалісти, шкільні автобуси (довезення дітей на навчання та додому), безкоштовне харчування та можливість безкоштовного оздоровлення закордоном для дітей, що належать до пільгових категорій.
Профілізація ліцеїв Чорткова:
⚡️ Чортківський ліцей ім. Маркіяна Шашкевича №1 – українська мова, математика, АНГЛІЙСЬКА МОВА (вивчення з 1 класу, поглиблене вивчення з 5 класу);
⚡️ Чортківський ліцей №5 – українська мова, математика, БІОЛОГІЯ;
⚡️ Чортківський ліцей №7 – українська мова, математика, ІСТОРІЯ.
Адміністрація вищевказаних навчальних закладів щоденно на роботі, тож ви разом зі своїм школярем можете у будь-який момент на власні очі оглянути бази ліцеїв, поспілкуватись із керівництвом тощо.
❓Якщо ж у вас виникають додаткові запитання у виборі профілізації, просимо звертатись до начальниці управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Людмили Поліщук, тел. +380988465411.
Нагадаємо, держава впроваджує освітню реформу, відповідно до якої базовий рівень (з 5 по 9 клас) трансформується в гімназії, а профільний рівень (10-12 класи) – в ліцеї. Тобто після дев’ятого класу в дитини буде вибір: або вступити в 10-й ліцейний клас, або піти вчитися в профтехучилище або коледж.
І вже в 9-му класі учень повинен прийняти рішення, що йому потрібно: продовжувати середню освіту для вступу до вузу або здобувати професійну освіту. Якщо мета – це вища освіта, то необхідно визначитися з профілем і вступати до відповідного ліцею.
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту