Чортків online

У ЧОРТКІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ ТРИВАЄ РЕМОНТ ПЕДІАТРИЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ

 
У Чортківська центральна міська лікарня триває повноцінний ремонт педіатричного (дитячого) відділення. Директор лікарні Ростислав Шульський розповів, що передбачає ремонт та на якій він стадії.
«Головне – щоб у кожній палаті нашим маленьким пацієнтам було максимально комфортно. Всюди буде окремий туалет, умивальник, душ, якісне загальне та приліжкове освітлення, телевізор, бактерицидні лампи. Міський голова наголошував, щоб все було продумано до дрібниць. Думаємо також над невеликим дитячим ігровим куточком тощо. Станом на зараз тривають оздоблювальні роботи стін, закупляємо меблі та двері», – каже директор лікарні.
Особливу увагу приділили новій системі опалення та електропостачання, вентиляційній та протипожежній системам.
У новому педіатричному відділенні буде шість лікарняних палат, кожна з яких вміщуватиме по 2-3 маленьких пацієнтів. Окрім того, будуть палати, які передбачатимуть спільне перебування матері чи батька із дитиною.
Орієнтовна вартість повноцінного ремонту відділення становить 6 млн грн. Левова частка цих коштів надійде із бюджету Чортківської громади, але до фінансування долучиться власне і бюджет самої Чортківської лікарні.
Адже, завдячуючи впровадженню нової політики у лікарні, покращенню якості електронного звітування перед Національною службою охорони здоров’я, зрештою – ще кращою роботою наших медиків, у лікарні з’являться кошти не лише підвищення заробітної плати, а й розвиток установи – ремонти відділень, придбання обладнання тощо.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту