Чортків online

ДІТИ ВІЙСЬКОВИХ ІЗ ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДПОЧИВАЮТЬ У ФРАНЦІЇ

 
Місто-побратим Чорткова – французьке Безьє запросило до себе на відпочинок три десятки діток віком 11-17 років із нашої громади. Йдеться про дітей загиблих воїнів, тих, чиї батьки зараз воюють на передовій, були учасниками російсько-української війни тощо.
Діти відпочиватимуть на півдні Франції до 24 липня. Проживають вони разом із 5 супроводжуючими у одному із місцевих ліцеїв, де є всі відповідні умови. Харчуються діти безкоштовно тричі на день.
Щодня для дітей наші французькі колеги готують цікаву екскурсійну програму, походи у музеї, театри, кориду, спортивні секції, перегляди футбольних матчів, пікніки біля моря, купання у морі і т.д. Також відвідали Алею вільної України (Allee de L’Ukraine libre), яку відкрили наприкінці минулого року.
Зауважимо, що все перебування наших дітей у Франції оплачує муніципалітет Безьє. За кошти платників податків Чортківської громади оплачується лише перевезення – 322 тис. грн.
Це вже другий рік поспіль французькі партнери радо приймають на відпочинок дітей наших військових. Merci beaucoup, Ville de Béziers 🇫🇷
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту