Чортків online

ДЕНЬ ПОДЯКИ. ЧОРТКІВ І ПОЛЬСЬКИЙ ДОБРОДЗЕНЬ – 19 РОКІВ ДРУЖБИ

 
День міста – чудова нагода подякувати муніципалітетам та людям, які йдуть по житті разом із Чортковом вже не одне десятиліття. Якщо бути точним, то дружба нашого міста із польським Добродзенем налічує вже довгих 19 років.
Як розповів колишній чортківський лікар, громадський діяч, директор ЕГО «Зелений світ» Олександр Степаненко, який був власне ініціатором онлайн-зустрічі із керівництвом міської ради Добродзеня, протягом майже двох десятиліть між містами налагоджувались контакти не лише між керівництвом міських рад, а й між гімназистами, між творчими колективами, між громадськими організаціями, між велоклубами тощо.
«І коли розпочалась повномасштабна війна в Україні, людей у Добродзені ніхто ж не примушував допомагати саме нам. Вони організувались самі, телефонували, запитували, чим конкретно можуть допомогти. Це людські зв’язки, які не купиш за гроші грантів ЄС, це щось значно більше та вище! Мріємо про спільне майбутнє Чорткова із Добродзенем, Польщею, ЄС та НАТО. Дякуємо за справжню дружбу. Нам є що згадати. Сподіваюсь, разом реалізуємо ще багато», – звернувся до міського голови Добродзеня Анджея Ясінського Олександр Степаненко.
Міський голова Володимир Шматько та директор Чортківської центральної міської лікарні Ростислав Шульський теж подякували польським партнерам за надану неодноразово цінну гуманітарну допомогу, зокрема сучасне обладнання для нашого медичного закладу.
Голова громади, користуючись нагодою, запросив очільника Добродзеня разом із колегами у гості до Чорткова на урочисті заходи з нагоди Дня міста 4 вересня.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту