Чортків online

ЕНЕРГЕТИКИ ПРОСЯТЬ ЗМЕНШИТИ НАВАНТАЖЕННЯ НА ЕНЕРГОСИСТЕМУ

 
⚡За повідомленням НЕК «Укренерго» виробництва електроенергії наразі достатньо для покриття споживання. Однак у години пікового навантаження в енергосистемі може виникнути дефіцит енергетичної потужності. Це пов’язано із необхідними ремонтними роботами на пошкоджених енергетичних об’єктах країни та підготовкою до майбутнього опалювального сезону.
Саме тому енергетики звертаються до споживачів із проханням зменшити користування електроприладами у години ранкового та вечірнього максимумів навантаження (вранці – з 6 до 11 години і ввечері – з 17 до 23 години).
💡Оскільки НЕК «Укренерго» повідомило, що у випадку гострого дефіциту потужності ймовірно будуть застосовуватись Графіки погодинних вимкнень, то у ВАТ «Тернопільобленерго» оновили Графік погодинного відключення електричної енергії в Тернопільській області на тиждень з 15 по 21 травня 2023 р. Енергетики зазначають, що даний Графік буде застосовуватись лише при необхідності та за вказівкою диспетчера вищого рівня НЕК «Укренерго».
Із графіком ознайомитись можна за посиланням https://www.toe.com.ua/…/hrafik-pohodynnykh-vymknen…
🇺🇦Енергетики наголошують, що електроенергію потрібно використовувати розсудливо, не вмикати енергоємні прилади одночасно, а користуватись ними лише за потреби та максимально мінімізувати споживання електроенергії з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту