Чортків online

ЧОРТКІВСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ ЗАРИБИВ СЕРЕТ КАРАСЯМИ ТА КОРОПАМИ

 
Закінчуємо робочий тиждень пізнім повідомленням про добру справу. Сьогодні колектив КП Чортків водоканал зарибив річку Серет 200 кілограмами карасів та коропів.
Рибу випустили у районі громадського пляжу. Місце обрали невипадково, адже воно — між двома гідроспорудами: ГЕС, що на межі Чорткова і с. Біла, та греблею, що неподалік гуртожитків гуманітарно-педагогічного коледжу. Тому риба залишатиметься у межах Чорткова.
«Продовжуємо добру традицію! Раніше випускали мальок вище ГЕС, цьогоріч вирішили змінити локацію. Щоб люди могли прийти і відпочити, порибалити. Це – важливо для фауни! Чому обрали саме такий вид риби? По-перше, ми вирішили зариблювати Серет вже доволі великою рибою. По-друге, карась і короп дуже часто нереститься, швидко розмножується та росте. Війна – не причина забувати про природу. До речі, трішки риби випустили також на каналізаційних очисних спорудах», — пояснив керівник водоканалу Віктор Гордієнко.
До слова, комунальні служби громади вже розпочали роботи над відновленням громадського пляжу, який колись був доволі популярним місцем проведення дозвілля містян. Що зробили та що планують – читайте згодом у наступних публікаціях Чортківської міської ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+3
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Один коментар до ЧОРТКІВСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ ЗАРИБИВ СЕРЕТ КАРАСЯМИ ТА КОРОПАМИ

  1. Віталій сказав:

    Ще би рибалки цю рибу хоча б цей рік випускали при ловлі,взагалі би ціни не було нашим людям.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту